вівторок, 16 серпня 2011 р.

Подаруночки від дівчат!!!

Доброго дня усім!!!
Як почуваєтесь? Як настрій?
Хочу сьогодні показати вам подаруночки, котрі мені прислали чудові дівчата-рукодільниці
Валентинка (VALENTYNKA)
надзвичайний твінч і купа подаруночків!!! Дякую тобі щиро за таку красу!!!! Ти умнічка!


Я взагалі в шоці від того пакуночка! Якби тільки фото могло передати той запах, який йшов з коробочки!!! КОКОС! Мій улюблений кокос!  Настя прислала мені листівочку і мило ручної роботи з кокосовою феєю для доці!! мммм ДЯКУЮ!!!

Дівчата, дякую вам за подарунки! ЯК приємно їх було отримати!
І на сотанок покажу вам фото... Таке трошки сумне...
І ще: від сьогодні не буду приймати участі у скетчах різних, завданнях пов"язаних зі скрапом... 
може фотоконкурси.. але ще точно не впевнена.
Чому? А просто. Дуже розстроююсь ;)))
Дякую що ви заходите до мене! Гарного усім вам дня і пречудового настрою!

17 коментарів:

  1. сподіваюсь творити в стилі скрап ти не припинеш!?? твої роботи неперевершені, дуже красиві і це не лестощі, а правда! твори для нас, твоїх читачів!
    ти - джерело натхнення для багатьох нас!
    гарного тобі настрою! посміхнись сонечку, яке пробивається крізь хмаринки:))

    ВідповістиВидалити
  2. Подарочки просто восхитительные!!!! не расстраивайся по поводу всяких заданий, твори и ни на что не обращай внимание, там у них своя банда!)))

    ВідповістиВидалити
  3. ага, про банду это точно! Не расстраивайся, делай так, как тебе нравится. Мой главный судья всех моих рукоделок - муж. А остальные.... а что мне остальные?! 99% из них я никогда не видела и не увижу! А работа должна радовать тебя саму, а не ДК, жюри и кто там еще выбирает :)

    ВідповістиВидалити
  4. Марьяночка,поздравляю с подарочками.
    А по поводу конкурсов, не расстраивайся , ведь с каждой работой мы только становимся более опытнее. Я тоже раньше расстраивалась , когда на манеже все те же)))) а потом забила .....да у них опыта побольше , материалов накопилось, ну ничего... Твои работы чудесны, продолжай творить красоту.

    ВідповістиВидалити
  5. Марьяночка,ты главное нам показывай свои работы!!! ни капли не приукрашу ,если скажу ,что они прекрасные!!!!потому кто у тебя в ПЧ в восторге от твоих работ ;-)

    ВідповістиВидалити
  6. Марянка, вітаю із такими гарними подаруночками! Ти їх заслужила! А дівчатка молодці, що порадували тебе такими сюрпризами!

    А, щодо конкурсів... то ти не засмучуйся! Не знаю, в чому саме проблема... та це все відносно! А твої роботи неперевершені! Завжди із задоволенням переглядаю і любуюся твоїми новинками, ідеями! Ти завше така енергійна, позитивна... просто тішуся, що знаю тебе... хоч і віртуально! Вище носа! Ти сама знаєш, що все буде добре!

    ВідповістиВидалити
  7. Ты меня так не пугай и не расстраивай! Дамам моего возраста это противопоказано!!))
    Я согласна с девочками на все 100%. У тебя свой прекрасный стиль и чувство цвета. а что уж говорить о креативности, фантазии и работоспособности! Восхищаюсь твоими работами всегда!!! а людская зависть, глупость и злость к более талантливым людям идет рядом всегда. Думаю, ты справишься со всем этим и будешь радовать нас и дальше)) Я с тобой!)))

    ВідповістиВидалити
  8. Чудові подаруночки!!!!!
    І тобі гарного дня і чудового настрою!!!!!
    Не хворійте!!!!
    п.с чекай в гості!!!!

    ВідповістиВидалити
  9. подарунки дійсно класні )))
    а що до конкурсів - фігня то все, головне творити з думкою про себе і лише для себе, це я точно знаю. А конкурси це так, можна брати участь між іншим і не зациклюватись на них! Усміхнись і не розтроюйся даремно )))) до речі, з твоїм позитивом я дивуюсь що ти розтроюєшся )))

    ВідповістиВидалити
  10. Дякую дівчата!!!!! Я не розстроююсь, а от просто так написала ;) Я вже колись таке собі обіцяла, але то так заманює:))) Дякую вам!! В мене пречудовий настрій, бо щойно повернулась з гуртівні ;)))))) Накупилааааа!!!! А ще скоро покажу вам ще одну роботу ;) Цьом цьом усім!!!!!

    ВідповістиВидалити
  11. Вітаю з подаруночками!!!Щей якими:)))

    ВідповістиВидалити
  12. Мар'янко, вытаю з подаруночками! Вони такі класнючі - просто вау!
    А щодо конкурсів - ти не переймайся.. твої роботи всі неперевершені, неповторні, завжди витримані та гармонійні - люблю їх передивлятись.. захоплююсь твоєю здатністю так швидко створювати неймовірно гарні роботи! Ти - супер! ))

    ВідповістиВидалити
  13. Вітаю з подарунками!!! Гарного настрію та натхнення!!!

    ВідповістиВидалити
  14. ДЯКУЮЮЮЮ!! Женічка, спасибі тобі велике!!
    Мар"янка, дякую, не пропадай!!!
    Татьяна, дуже дякую, постараюсь не хандрити!!!!

    ВідповістиВидалити
  15. Мар"янко, як я тебе розумію! Щоразу сподіваюся на те, що мою роботу відзначать і щоразу "пролітаю"... що казати про мене, я можна сказати ще новачок, і року скрапом не займаюся ще. А ти!! Моє натхнення, мій приклад профессіоналізму! Якщо не відзначають твої роботи - тоді я, навіть, не знаю...

    ВідповістиВидалити
  16. Марьяша, просто безумно рада, что все понравилось!Я отдыхала и кучу всего пропустила)))Главное, что малышке понравилось))

    ВідповістиВидалити
  17. Вот наконец вижу пост о подарочках тебе!! А то все ты, да ты даришь!!! Я недавний твой ПЧ, но могу уверить - ты уже кумир для меня и твои работы, как ориентир!! А конкурсы...ну их!!))))

    ВідповістиВидалити

Дякую за ваші слова! Завжди рада бачити вас тут!