пʼятниця, 18 січня 2013 р.

Не скрапом єдиним)) Готуємо разом))

Привіт вам мої любі!!!
Сьогодні ніякого скрапу, одні кулінарні "шедеври" :))
Ми доцею трішки покулінарили, і пропонуємо вам невеликий фотозвіт:

Печиво з кусочками шоколаду
100 г масла
1/2 ст. цукру
1 яйце
250 г муки
1 п. ванільного цукру
150 г шоколаду чорного




Я випікала 15 хвилин притемпературі 180 градусів
А доця прикрашала кольоровими цукровими малюнками:))


Ще одне печиво
Кокосове
2 яєчних білка
75 гр. цукрової пудри
1 пакетик ванільного цукру
100 гр. кокосової стружки
3 ст. ложки борошна
щіпка солі.

Духовку розігріти на 180 градусів, деко застелити пергаментом, змастити його вершковим маслом.
Білки збити з сіллю в піну, потім додати ванільний цукор, і збиваючи на середній швидкості, порціями додавати цукрову пудру, поки маса не стане щільною і блискучою.
Кокосову стружку змішати з борошном, порціями, акуратно перемішуючи ложкою додати білкову масу.
Готову суміш розкласти на деку столовою ложкою або за допомогою кондитерського мішка, повинно вийти 10 -11 шт. печива.
Випікати печива 15 хвилин, вони повинні злегка підрум'янитися.


 Ну і звичайно основна випічка -
Рогалики з вишнями (або всім, що є в холодильнику)
Рецепт знайшла ось тут
За що дуже вдячна дівчині під ніком - Cytryna.



 А ось перекусом для нас була запечена фарширована картопелька)))
Ми відварили картоплю в мундирах приблизно20-25 хв.
Вирізали невеликі заглиблення в ній.
На кубики порізали шинку, ковбаску, потерли на грубій терці те що вирізали з картоплі (без шкірки), приправили все соусом (майонез+кетчуп+вершки), додали подрібнений чсник.
Нафарширували всім цим наші картоплини. На кожну також поклали невеликі шматочки масла вершкового і затерли все сиром.
Поставили в духовку на 30-35 хв ( температура 180 градусів)

 Смачного усім!!!!
Приємного вам чаювання і готування!!!!
Сьогодні для вас були Мар"яна і Анна-Марія;)))))

18 коментарів:

  1. смакота!!!!!!! тільки в мене питаннячко по першому рецепту - шоколад мілко різали чи натирали на тертці?...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже дякую!!! У мене був готовий шоколад для печива, привезений з-за кордону. Але дівчата використовують нарізаний мілко чорний шоколад.

      Видалити
  2. молодці, господиньки!!! все дуже апетитно виглядає))))

    ВідповістиВидалити
  3. Ах, ням-ням!Аж слюні потекли)))Молодці!Спробую зробити 1 і 2.Дякую за рецепти

    ВідповістиВидалити
  4. Мням, яка смакота! Бульбочки тої захотілось!

    ВідповістиВидалити
  5. Ого! Скільки всього! Здивувала:) Повернуся ще раз за рецептами!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую Оля))) Сподіваюсь усе вдасться)) Смачного і вам)))

      Видалити
  6. Виглядаэ апетитно! Ми з крихтами шоколаду теж любимо робити,але не печиво, а мафф!ни)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ОО, мафіни то штука))))) Після тих свят треба хіба що рот зашивати)))

      Видалити
  7. Почитала.. пішла пошуршала по холодильнику, заморила червячка і тепер можу спокійно писати :)))))
    Все дуже апетитне, молодці :) Я тепер як щось печу, то теж доця допомагає :) Картопельку я теж таку робила, колись у Висоцької підгледіла, а от печиво з шоколадом ще не доводилось, але тепер спробую обов"язково :)
    А де ти цукрові прикраси брала? Я бачила в продажі, але великі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Віруся, в нас в хаті такі запахи стояли)))) Я впевнена шо і у вас з доцею дууууже смачно все виходить)))
      Прикраси купувала в Рукавичці, там є стійка з порошком для печива, амонієм і ванільним цукром)))) Вони такі зручні, в тюбиках, якраз для діток))

      Видалити
    2. О! я і не сумніваюсь, стільки смакоти наробили :)))
      Дякую, треба заглянути в Рукавичку ;)

      Видалити
  8. Красота та смакота!Беру собі на замітку деякі смакусі))Дяки!
    ...а я щось перестала фоткати свої витвори кулінарні...змітають заскоро,чи що...;)

    ВідповістиВидалити

Дякую за ваші слова! Завжди рада бачити вас тут!