і я люблю Віденський пляцок, швидко, просто і смакота ))) чудовий комплект ))) в мене є схожа скринька але срібного кольору )) треба напевно міняти її ))
Ага, щоб нам усім такі "скромні" роботи робити! Ти, як завжди, молодець! І робота для мене несподівана. Я за це дуже люблю в твій блог заглядати, бо тут завжди щось оригінальне! А куди на пляцок забігати? ;)
Ура-а-а!Наконец-то первое задание!!!Работа потрясная!Зря ты так скромничаешь!)))Рецепт пирога (как я поняла)не беру, а то моя семья не будет пролазить в двери после объедания вкусняшкой. у нас летняя разгрузка))))А ты - просто умничка!!!!
Нічого собі скромна))) Дуже гарно!! Якось відрізняється від усіх твоїх робіт, але всеодно прослідковується твій "почерк". Дуже кльово, обожнюю пташок і клітки)))
Привітики!! Дякую вам!!!!!! Олюсь, а ти не знаєш куда? ;) хі-хі, під"їзд не перепутай!!! Алара, звичайно можна, зараз напишу!! ;) Дякую-дякую-дякую вам усім! Так приємно вас читати знову і знов!!!!
Дівчата, ловіть рецепт! То мені його дала Русічка, дякую !!! Отже! 160 гр. масла 4 яйця 200 грам муки 200 грам цукру 400 грам вишні без кісточок 1 ч.л. порошку до печива дрібка солі
Розтерти масло з цукром, додавати по одному яйцю, добре при тому збивати міксером. Додати 100 грам муки, порошок до печива, сіль, далі збивати. Потім додати решту муки. Тісто виходить як густа сметана. Вилити його в форму, зверху виложити вишні, посипати ванільним цукром, я ще корицю даю. Випікати при температурі 180 градусів 40-45 хв! Смачного!!!!
Конечно же шикарная работа!)) Как я ее просмотрела, а увидела только в задании? У меня вопрос: ты сама такие веточки из бисера делала или покупала где-то?
Дякую усім!!!! Дуже дуже приємно! Алінка, ці гілочки для мене робить одна дівчина, котра займається бісером. Ідея використання їх в роботі мені прийшла в голову чисто випадково, а вже тоді ми з нею підбирали кольори!!
Яке все класне! Слюнки течуть, потоп!
ВідповістиВидалитиі я люблю Віденський пляцок, швидко, просто і смакота )))
ВідповістиВидалитичудовий комплект ))) в мене є схожа скринька але срібного кольору )) треба напевно міняти її ))
Мар"ян, нічого собі скромна .......така гарна!
ВідповістиВидалитиАга, щоб нам усім такі "скромні" роботи робити! Ти, як завжди, молодець! І робота для мене несподівана. Я за це дуже люблю в твій блог заглядати, бо тут завжди щось оригінальне!
ВідповістиВидалитиА куди на пляцок забігати? ;)
И вовсе-то и не скромная :-)
ВідповістиВидалитиА рецептиком тортика не поделитесь?
Ура-а-а!Наконец-то первое задание!!!Работа потрясная!Зря ты так скромничаешь!)))Рецепт пирога (как я поняла)не беру, а то моя семья не будет пролазить в двери после объедания вкусняшкой. у нас летняя разгрузка))))А ты - просто умничка!!!!
ВідповістиВидалитиНеймовірно класна!!!!
ВідповістиВидалитиНічого собі скромна))) Дуже гарно!! Якось відрізняється від усіх твоїх робіт, але всеодно прослідковується твій "почерк". Дуже кльово, обожнюю пташок і клітки)))
ВідповістиВидалитиПривітики!! Дякую вам!!!!!!
ВідповістиВидалитиОлюсь, а ти не знаєш куда? ;) хі-хі, під"їзд не перепутай!!!
Алара, звичайно можна, зараз напишу!! ;)
Дякую-дякую-дякую вам усім! Так приємно вас читати знову і знов!!!!
Погоджуюсь із Соломією) Супер робота! В мене більше слів не має:))))))
ВідповістиВидалитиА що то за такий віденський пляцок?...хочу рецепта)
Дівчата, ловіть рецепт! То мені його дала Русічка, дякую !!!
ВідповістиВидалитиОтже!
160 гр. масла
4 яйця
200 грам муки
200 грам цукру
400 грам вишні без кісточок
1 ч.л. порошку до печива
дрібка солі
Розтерти масло з цукром, додавати по одному яйцю, добре при тому збивати міксером. Додати 100 грам муки, порошок до печива, сіль, далі збивати. Потім додати решту муки. Тісто виходить як густа сметана.
Вилити його в форму, зверху виложити вишні, посипати ванільним цукром, я ще корицю даю. Випікати при температурі 180 градусів 40-45 хв! Смачного!!!!
все таке смачнюче і робота і пиріг )))) І В КОЛЬОРОВІЙ ГАМІ МАЙЖЕ СПІВПАЛИ ))))
ВідповістиВидалитиО, ура, вийшло комент написати!!!! Біжу до твоєї цукерочки!!!!
ВідповістиВидалитиОго, ничего себе скромная я бы сказала шикарная работа, умничка, рецептик добавила в закладочку))
ВідповістиВидалитиСовсем не скромная работа!!! Отличная!!! Оч оч красивая!!!
ВідповістиВидалитиКонечно же шикарная работа!)) Как я ее просмотрела, а увидела только в задании?
ВідповістиВидалитиУ меня вопрос: ты сама такие веточки из бисера делала или покупала где-то?
Дякую усім!!!! Дуже дуже приємно!
ВідповістиВидалитиАлінка, ці гілочки для мене робить одна дівчина, котра займається бісером. Ідея використання їх в роботі мені прийшла в голову чисто випадково, а вже тоді ми з нею підбирали кольори!!