Сторінки

четвер, 27 січня 2011 р.

Свіженький хлібчик!

Зовсім не скраповий пост!!!! Але так хочеться похвалитись! Ось він - мій перший випечений хліб в житті! Правда за допомогою хлібопічки, але все ж :) :)
Запрошую в гості!!!

21 коментар:

  1. Мняяяяямка!!!Я вже біжуууу......

    п.с.мій чоловіченько також про хлібопічку почав мріяти.....вголос....

    ВідповістиВидалити
  2. ОООО, спасибі!!! Я чекаю!!! То кльовезна штуковина, Наталя!!! Я так її боялась, поки мене Русланка не надоумила! Дякую їй! Тепер мої будуть терпіти мої кулінарні шедеври!! хі-хі!

    ВідповістиВидалити
  3. Молодчинка!!!
    Вітаю з почином!!!!!
    смакота, знаю !!!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. и мой про печку промолвился...... типа - да она же сама тесно делает...
    а я ему:
    - ну разве она сама тесто делает...

    А хлебчик про бывать нужно, можно мне кусочек почтой? ;)

    ВідповістиВидалити
  5. А я теж у хлібобічці випікаю, хліб виходить зовсім інший за смаком.

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую вам!!!
    Русічка спасибі за детальні настанови!!!!
    Оля, вона реально сама місить!!! Треба тільки все правильно покласти, у правильних пропорціях!!!! Я тобі цілий спечу, ти в гості приїжай!!!!
    Іринка, ага, такий як з печі, суперовий!!!!

    ВідповістиВидалити
  7. ооо какой вид, а рецептик можно? у меня тоже хлебопечка, все рецепты уже перепробовала, а такой красоты еще не было:)

    ВідповістиВидалити
  8. Спасибі!!! З дозволу власниці рецепту, ділюсь:
    250 мл теплого молока
    5 ст.л. цукру
    2 ч.л. солі
    50 гр. масла
    3 яйця

    550 гр. муки
    2 ч.л. дріжджів
    родзинки
    Режим - Солодкий хліб
    Вага - 1 кг

    ВідповістиВидалити
  9. спасибки, а в каком порядке загружаешь?

    ВідповістиВидалити
  10. Яка краса. Одразу видно, що смачно. А можна рецепт? В мене теж є хлібопічь. І вже два місяці їмо тільки домашній хліб.

    ВідповістиВидалити
  11. а рецепт немного выше в комментариях:)

    ВідповістиВидалити
  12. Sandra , засипати інградієнти треба так як пише в інструкції..
    В одних - спочатку вода, сіль\цукор , тоді мука і зверху дріжджі..
    в інших ХП навпаки...Треба подивитись що каже інструкція !

    ВідповістиВидалити
  13. Який смачнющий хлібчик! Треба і собі такий рецепт спробувати, а то я тільки найпростіший французький пробувала )))

    ВідповістиВидалити
  14. дааа, смотришь на такую вкуснотищу и слюнки глотаешь. У меня рука непроизвольно потянулась за кусочком украинского хлеба, чтобы хоть как-то успокоить заурчавший желудок))))

    ВідповістиВидалити
  15. Ми теж про таке чуда задумуємося!!!

    ВідповістиВидалити
  16. И рукодельница и кулинар И просто красивый девушка! Марьянка, ты меня убиваешь каждый день! Ну где ты находишь столько времени!? Может ты машину времени изобрела!? Умничка просто!

    ВідповістиВидалити
  17. Дівчата я вам дуже вдячна за такі хороші слова! Я мала чудового вчителя!! Тай, там головне все правильно включити, в мене вчора аж тиск піднявся, з переживань щоб хату не спалити!!! ттт,все минулось!!
    Ириска, дякую моя хороша, коли дуже гарний настрій, то і здається що гори можна перевернути!!! Дякую за колосальну підтримку!!!!!

    ВідповістиВидалити
  18. А хлібчик ще залишився. ну дуже смачно виглядає...ууу

    ВідповістиВидалити

Дякую за ваші слова! Завжди рада бачити вас тут!